Over mij

Referenties

“Saida is een fijne, sterke coach met zelf heel veel levenservaring, ze weet waar ze het over heeft. Ze stelt de juiste vragen waardoor je leert denken en kijken op een andere manier. Een betrokken, doelgerichte coach met heel veel kennis en wijsheid, bedankt voor alles!”
J. Kortstam

“Wat ik heel prettig vind aan Saida is, dat je haar alles kan vertellen. Ze luistert naar je zonder te oordelen en stelt je vragen die je tot nadenken zetten. Saida heeft mij geleerd om het leven vanuit een heel ander perspectief te bekijken, dat was voor mij een echte eye-opener, waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben.”
Jasmijn Cady

“Tijdens onze 1 op 1 sessies heeft Saida mij geleerd mijn angsten te herkennen, waar ze vandaan komen en hoe ermee om te gaan (ze spreekt uit eigen ervaring). Dit heeft mij onwijs veel rust in mijn leven gebracht. Ik heb er nog steeds profijt van, bedankt voor de lessen en inspiratie.”
N. Prins

“Saida is doortastend, direct maar liefdevol. Een krachtige vrouw vol levenslust en energie. Als sterke vrouw inspireert zij mij om het beste uit mijzelf te halen. Het is fijn om iemand te hebben die je vertrouwt, motiveert, in je gelooft en die je af en toe een spiegel voor houdt.”
A. Danaciyan

“Saida is heel erg doelgericht en toekomstgericht. Ze is oprecht betrokken en inspireert je om voluit te leven. Ik heb er veel aan gehad en raad het iedereen aan. Dankjewel Powervrouw!”
M. De Graaf

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem vandaag nog contact met mij op zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw leven naar het volgende niveau kunnen tillen.
CONTACT